Nilüfer Dans Kursu

Dans okulumuz, tutkulu eğitmenleri ve benzersiz öğretim yöntemleriyle öne çıkıyor. Eğitmenlerimiz, öğrencilere sadece dansı değil, aynı zamanda özgüveni ve disiplini de öğretiyor. Her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanan kişisel bir yaklaşım benimsiyoruz ve herkesin potansiyelini keşfetmesine yardımcı oluyoruz. Dans derslerimizde öğrenciler, sanatın güzelliğini keşfederken aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik ediliyor. Öğrencilerimiz, sadece dans yeteneklerini değil, aynı zamanda karakter gelişimini ve sosyal becerilerini de geliştirerek hayata daha donanımlı bir şekilde hazırlanıyorlar. Dans okulumuz, birinci sınıf eğitim ve destek sunarak dans tutkunlarını hayallerine ulaştırmak için ideal bir ortam sunuyor.

Dans Etmek Herkesin Hakkıdır.

Nilüfer Dans Stüdyosuna Bekliyoruz.

Dans etmek insanlığın ilk çağlardan beri duygularını dışarıya vurmak için kullandığı bir yöntem. İnsana kendini garip bir şekilde deşarj etmekten mutlu hissettirmeye birçok etkisi var.

nilüfer-dans-kpop-kursu
nilüfer-dans-kpop-kursu
nilüfer-dans-kpop-kursu

Hip Hop Dans Kursu

Hiphop 1970'li yılların sonunda Amerika'da kötü koşullarda ve azınlık olarak yaşayan siyahilerin gündemden uzaklaşmak ve eğlenmek için oluşturduğu bir kültür ve yaşam tarzıdır.

Nilüfer Dans

Zumba Dans Kursu

Shakira’nin koreografi Beto Perez’in geliştirdiği ZUMBA ®; milyonlarca insan tarafından yapılan EĞLENCELİ ve KOLAY bir fitness - dans programıdır. Zumba ile kilo vermek, zayıflamak çok kolay! Haydi bayanlar Nilüfer dansa gelin…

SALSA

Sosyal Latin dansları arasında yer alan salsa, bachata, cha cha cha, merengue, kizomba…

Nilüfer Dans Kursu ve Dans Okulu..

Dans Kursu Video player.

Nilüfer dans kursu, stüdyomuzda yapılan dans eğitimleri ve dersleri, showlar ile ilgili çekilmiş videolar.

Nilüfer Dans Stüdyo

2018 yılında kurulan dans okulumuz Bursa Nilüfer bölgesinde hizmet vermektedir. Özel Nilüfer Dans Bale kursu amaçları arasında daha çok kişiye ulaşarak dansı sevdirmektir. Bu amaç doğrultusunda 3 yaştan başlayan farklı yaş gruplarına farklı türlerde dans eğitimleri vermekteyiz. Dans etmek için herhangi bir üst yaş sınırı ASLA YOKTUR!!! Yürüyebilen herkes dans edebilir mottosu ile yola çıkarak her geçen gün daha fazla Bursalıya dansı sevdirmekteyiz.

Nilüfer Stüdyo

Nilüfer Dans Okulu Dans Eğitimleri: Salsa, Bachata, Cha cha cha, Zumba, Pilates, Yoga, Oryantal, Halk Dansları, Çocuk Dansları, Modern Dans, Bale, Düğün Dansları, özel dersler, Arjantin Tango, Jimnastik, Hiphop, Poping, Break Dance, KPop, Reiki, Meditasyon

Nilüfer Dans Kursu

Dans etmenin sağlığımıza faydaları

Dans etmek tekdüze hayatlarımızı renklendirmek için en iyi yöntemlerden birisidir. Dans etmenin sağlığımıza faydaları ise  hem duygusal hem zihinsel hem de fiziksel düzeyde etkilidir.

Yeni bir egzersize karar verdiğimizde, bu egzersizi yapmanın ne kadar eğlenceli olacağını merak ederiz. Aynı zamanda bir egzersiz yöntemi olan dans etmek, bu bakımdan ilk aklımıza gelen aktivitedir.

Özgüveni arttırır

Dans etmek özgüveninizi arttırır. Her yeni öğrendiğiniz dans hareketi sayesinde hem enerji seviyeniz hem de kendinize olan güveniniz artar. Ardından bu güven artışı hayatınızın her alanına yayılır.

Bursa Dans Kursu

Çocuk Dans Kursu Hakkında Sık Sorulan Sorular

⭐Çocuk dans gruplarınız kaç kişilik oluyor?
Genelde 9-10 kişiyi geçmeyecek şekilde planlıyoruz
⭐Çocuk dansları kaç yaştan başlıyor? 3 yaştan itibaren çocuklarımızın gelişim sürecine katkı da bulunuyoruz.
⭐Haftada kaç gün kaç saat sürüyor? Hobi sınıflarımız haftada 1 gün 1 saat sürüyor . Burada yetenekli gördüğümüz öğrencilerimizi velilerimiz de desteklerse proje sınıflarımıza dahil ediyoruz ve yoğun bir eğitim sürecine başlıyoruz.
⭐Çocuk dans ücret nasil alinir?
Çocuk dans gruplarimiza 3 aylık ya da 6 aylık olacak sekilde dahil olabilirsiniz
⭐Hafta içi veya hafta sonu gruplarınız mevcut mu? Evet 2 farklı grubumuz var siz hangisini tercih ederseniz başlayabilirsiniz.

Nilüfer Dans Kursu

Nilüfer Dans Kursu Her Yaş Grubu Dans Dersleri Verilmektedir.

Nilüfer dans kursu stüdyosu

Nilüfer Dans Kursu Ekip

Nilüfer Dans Kursu Eğitmen Kadromuz.

İlkan Özlem Turhan

TDSF 2. Kademe Sosyal Latin Dansları Antrenörü

“NİLÜFER dans kursu ve dans okulu

SEYHAN DİŞLON

TDSF 2.Kademe Salsa Antrenörü

“NİLÜFER dans kursu ve dans okulu

Okan Ferhat Çakar

3. Kademe Kıdemli Sosyal Latin Dansları Antrenörü

“Nilüfer dans kursu ve dans okulu, 

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU HAKKINDA

Dans Sporları 2001 yılında Jimnastik Federasyonunun çatısı altında branş olarak yerini aldı. 2006 yılında Jimnastik Federasyonu’ndan ayrılarak Genel Müdürlük çatısı altında Türkiye Dans Sporları Federasyonu olarak faaliyetlerine devam etti. 

Dans Tarihi

İnsanlığın varoluşu ile ortaya çıkan dans bütün güzel sanatların anasıdır. İnsanlıkla aynı yaşta olup, insanoğlu tarafından nesilden nesile yüzyıllar boyunca süregelmiştir. 

Dans ve Spor

Dans aynı zamanda çok hoş bir eğlencedir. İyi bir spordur. Dans edenler her zaman sağlıklı ve dinç olurlar, her yaşın kendine uygun bir dans türü vardır.

Nilüfer Dans Kursu dans stüdyomuza Hepinizi Bekliyoruz.

Bize Ulaşın

Email: niluferdans16@gmail.com
Phone: +90 532 602 50 08
Nilüfer/BURSA

TOP