• BURSA ORGANİZE SANAYİ SU ARITMA MÜDÜRLÜĞÜ
    Gimes Otomatik kapı sistemleri olarak Bursa Organize Sanayi Bölgesi Su Arıtma Hızlı pvc Katlanmalı Branda kapıların projesi tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
    Devamı...
  • GOTEC OTOMOTİV FABRİKA PROJESİ
    Bursa Gotec Otomotiv firması yeni Fabrika inşaatında Gimes Otomatik Kapı Sistemlerini seçerek bayisi olduğumuz Hörmann endüstriyel kapıları tercih etmişlerdir.
    Devamı...
  • EKER SÜT ÜRÜNLERİ HÖRMANN ENDÜSTRİYEL KAPI PROJESİ
    Eker Süt ürünleri Fabrikasında gerekli olan Hörmann yükleme rampaları,SPU kapılar,Hızlı Kapılar Gimes Endüstriyel tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
    Devamı...
  • PINAR SU İNEGÖL FABRİKASI HÖRMANN PROJESİ
    Gimes otomatik kapı sistemleri olarak Pınar su firmasının İnegöl'de inşaatını gerçekleştirdiği fabrikasının yükleme rampaları,seksiyonel kapıları,yangın kapıları projeleri firmamız tarafından gerçekleştirilmiştir . tercihlerini Dünya'nın en büyük kapı üreticisi Alman Hörmann Firmasın'dan ve Bursa'da güven duydukları Gimes Firmasın'dan yana kullandıkları için kendilerine ve emeği geçen personelimize teşekkürlerimizi sunarız.
    Devamı...
  • TÜRK TRAKTÖR A.Ş. HÖRMANN YÜKLEME RAMPASI
    Türk traktör A.Ş. sakarya fabrikasına gerekli olan yükleme rampaları ve otomatik kapı sistemleri bayisi olduğumuz Hörmann yükleme rampaları, HTL2 12 ton kapasiteli özel rampalardır, türkiyede nadir kullanılan bu rampaları gimes otomatik kapı sistemleri olarak montajı yapılarak çalışır durumda teslim etmiş bulunmaktayız, gimes farkı 
    Devamı...